Voorwaarden

Bedrijfsinformatie

EAN Company ApS
CVR: 36 93 57 07

Vibyvej 49a, st. tv
8230 Åbyhøj
Denemarken

Telefoon: 0045 36 98 04 04
Email:


1. Prijzen

Alle getoonde prijzen zijn inclusief Deense belastingen. Alle prijzen op deze website zijn indicatief en niet definitief, aangezien we elke bestelling afzonderlijk zullen beoordelen. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het kunstwerk.


2. Betaling

Betaling kan worden gedaan via bankoverschrijving of met een creditcard of betaalpas. Wij accepteren Visa en Mastercard. Alle betalingen worden in tweeën gesplitst (30%/70%), tenzij anders overeengekomen tussen de klant en EAN Holding ApS.

Een eerste betaling van 30% moet worden gedaan om de bestelling te bevestigen, die de aanbetaling dekt, terwijl de resterende 70% moet worden betaald om het resterende bedrag te dekken, voordat het kunstwerk naar de klant wordt verzonden.


3. Storting

Zoals hierboven vermeld, moet, tenzij anders overeengekomen, een voorschot van 30% worden betaald om de bestelling te bevestigen. Pas nadat het voorschot van 30% is betaald, is de bestelling bevestigd. EAN Company ApS heeft het recht het voorschot te behouden, ongeacht of de klant ervoor kiest het definitieve kunstwerk te aanvaarden of niet. In geen geval wordt het voorschot terugbetaald.


4. Resterende betaling

Wanneer het kunstwerk klaar is, krijgt de klant een foto van het afgewerkte werk. Als de klant het kunstwerk goedkeurt, moet de resterende 70% betaald worden, voordat het kunstwerk verzonden wordt. Als de klant om welke reden dan ook ervoor kiest om de resterende 70% niet te betalen, beschouwen wij dit als een afwijzing van het kunstwerk. In dat geval wordt het werk vernietigd en de aanbetaling ingehouden.


5. Betaal in termijnen

Wij bieden al onze klanten de flexibiliteit om hun bestellingen in vier termijnen te betalen. Het betalingsplan is als volgt:

  • De eerste termijn van 30% (de aanbetaling) is verschuldigd op dezelfde dag dat de bestelling wordt geplaatst.
  • Een tweede termijn van 30% is ongeveer 2 weken later verschuldigd, na goedkeuring van het schilderij.
  • Een derde termijn van 20% is verschuldigd 2 weken na de tweede betaling.
  • De laatste betaling, die de resterende 20% dekt, is verschuldigd 2 weken na de derde betaling.

Deze gespreide betalingsaanpak biedt een handige manier om de kosten van uw aankoop over een beheersbaar tijdsbestek te spreiden.


5. Correcties

EAN Holding ApS staat de klant toe om een onbeperkt aantal correcties aan te geven, correcties op wat als een fout of anderszins niet representatief voor het overeengekomen werk kan worden beschouwd. Voorbeelden van dergelijke correcties kunnen de uitlijning van objecten zijn, zoals ogen en mond, haarkleur enz.

In elk geval waarin de klant het kunstwerk zodanig wil wijzigen dat het buiten de oorspronkelijke en overeengekomen omvang valt, dient een aanvullende betaling te worden gedaan. Deze betaling zal worden overeengekomen tussen de klant en EAN Company ApS.


6. Levering

De levering is gratis en bij de prijs inbegrepen. Het kunstwerk wordt zonder lijst opgerold in een kartonnen koker verzonden. Het kunstwerk wordt rechtstreeks vanuit de kunstenaar verzonden, meestal met FedEx of DHL. De levertijd is normaal gesproken 3 tot 10 werkdagen. De levering is exclusief eventuele invoerrechten.


7. Garantie

Wij bieden een garantie onder de Deense aankoopwet, die fouten dekt die aanwezig waren op het moment van aankoop.


8. Retour

Cf. lov om forbrugeraftaler §18 stk. 2. pkt. 3: Levering van goederen die zijn geproduceerd op basis van specificaties van klanten, of die een belangrijke persoonlijke invloed van de klant hebben gekregen, is vrijgesteld van retourzendingen.

We bieden echter al onze klanten een tevredenheidsgarantie

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2013/1457


9. Tevredenheidsgarantie

Onze tevredenheidsgarantie is van toepassing voor een periode van 60 dagen na de levering van uw schilderij.

Als u binnen deze periode van 60 dagen ontdekt dat uw tevredenheid niet volledig wordt vervuld, bieden wij een gestroomlijnd proces om onze tevredenheidsgarantie in te roepen. Stuur ons eenvoudig een e-mail met uw unieke bestelnummer en een beknopte uitleg waarin de redenen voor uw ontevredenheid worden geschetst.

Na ontvangst van uw verzoek en retourzending van het kunstwerk, verplichten wij ons om uw terugbetaling binnen een termijn van drie werkdagen te verwerken.

Let op dat het terug te betalen bedrag de totale door u betaalde prijs zal zijn, minus alle directe kosten die door ons zijn gemaakt bij de productie van het kunstwerk en eventuele verzendkosten. Wees u ervan bewust dat klanten verantwoordelijk zijn voor eventuele kosten in verband met het retourneren van het schilderij aan ons.

Foto naar schilderij
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen