Tevredenheidsgarantie

Bij Bjørn Art beloven we u ons uiterste best te doen om een unieke ervaring en een persoonlijk schilderij van de hoogste kwaliteit te creëren. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw schilderij, bieden we u een geld-terug-garantie. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk en het plezier dat het onze klanten brengt, dat we bereid zijn om uw tevredenheid te garanderen.

Als eigenaar van Bjørn Art beloof ik u dat we ons uiterste best zullen doen om een schilderij te maken dat uw verwachtingen overtreft. Elk schilderij is een meesterwerk en ik zal niet rusten totdat u volledig tevreden bent.

Onze tevredenheidsgarantie is geldig voor 60 dagen nadat u uw schilderij heeft ontvangen. Wij geloven dat dit u voldoende tijd geeft om het schilderij te overwegen en ervoor te zorgen dat het aan uw verwachtingen voldoet.

Mocht u in de situatie komen dat u gebruik wilt maken van onze tevredenheidsgarantie, dan hebben we het proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is ons een e-mail te sturen met uw ordernummer en een korte uitleg waarom u niet tevreden bent. We zullen dan uw verzoek verwerken en uw geld binnen 3 werkdagen terugstorten nadat we het schilderij van u hebben terugontvangen. Het terug te betalen bedrag is exclusief de directe kosten die we hebben gehad voor het produceren van het schilderij, evenals de verzendkosten.

Foto naar schilderij
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen