Video wordt geladen.. Even geduld aub.

4.8/5.0
Gebaseerd op 96 beoordelingen

Laat een portretschilderij maken en verras je geliefde.

Een met de hand geschilderd portret is echt een uniek cadeau, perfect voor degenen van wie je houdt op hun meest speciale dagen.

Bereken Prijs
We hebben zojuist onze kalender opnieuw geopend
Tevredenheidsgarantie

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Portretschilderijen die we hebben gemaakt

Een baby schilderen die we deden voor een klant
Portretschilderij van een vrouw
Portret schilderij van een man
Portret van een man

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen uw tevredenheid met de belofte van het grootste deel van uw geld terug als u niet volledig tevreden bent binnen 60 dagen na ontvangst van uw schilderij.

Lees Meer

Geschilderd met aandacht voor elk detail

Het schilderen van een prachtig kunstwerk is een ingewikkeld proces dat uit meerdere stappen bestaat, en het kost een kunstenaar jaren van training om de vaardigheden te ontwikkelen die hiervoor nodig zijn.

Originele Afbeelding

Aangepaste hondenschildering Stap 1

Schets & Omtrek

Aangepaste hondenschildering stap 2

Basiskleuren

Aangepaste hondenschilderij Stap 3

Detailhandel

Aangepaste hondenschilderij Stap 4

Hoogtepunten & Eindresultaat

Aangepaste hondenschilderij Stap 5

Geweldige service en een prachtig schilderij!

De service die ik kreeg van Bjørn Art was uitstekend: ze hielpen me te begrijpen wat ik wilde, maar zorgden er ook voor dat aan mijn wensen werd voldaan. Het schilderij is prachtig geworden en hangt nu perfect in mijn woonkamer.

Portretten geschilderd van uw foto's

Met onze jarenlange ervaring in het schilderen van portretten, kunnen we bijna alles schilderen, en zeker iedereen! Het populairst zijn waarschijnlijk kinderportretten, die meestal aan ouders of grootouders cadeau worden gedaan.

Wij kunnen het portret aanpassen aan uw wensen, of dat nu het veranderen van de achtergrond, kleuren of het samenvoegen van meerdere personen is, zodat een compleet en uniform schilderij ontstaat.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij nemen binnen 24 uur contact met u op met een persoonlijke offerte voor een portretschilderij.

Bereken Prijs
Portretschilderijen van kinderen

Portretschilderijen op bestelling

Laat uw portret schilderen door een professionele kunstenaar, op basis van uw persoonlijke foto's. Wij hebben veel ervaring met het schilderen van enkele portretten, of portretten met meerdere personen.

Portretten geschilderd van uw foto's

Wij schilderen de portretschilderijen op basis van de foto's die u ons stuurt, en we kunnen de portretten aanpassen op basis van uw wensen. Al onze portretten worden geschilderd met olieverf van hoge kwaliteit op canvas, die zeker lang meegaat - perfect voor een blijvende herinnering.

Kwaliteit kost tijd

Het schilderen van een portret met een hoge mate van detail en kwaliteit kost tijd. Het hele proces van eerste contact tot aflevering duurt normaal gesproken tot 3 weken, soms korter, soms langer. Het is ook sterk afhankelijk van het schilderij: als we een groot portretschilderij moeten maken, met veel mensen, duurt het natuurlijk langer.

Dit is hoe het werkt

Contact & offerte

Het proces begint met het contactformulier hier op de pagina. Het is heel belangrijk dat je ons een foto stuurt met een relatief hoge resolutie. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op met een offerte.

Offerte accepteren & aanbetaling doen

Wanneer u de offerte wenst te aanvaarden, dient een voorschot van 30% betaald te worden. Wanneer de betaling is ontvangen, is de opdracht bevestigd en beginnen we zo snel mogelijk met het schilderwerk

Wachten tot het schilderen klaar is

Als het schilderij klaar is, sturen we je er een foto van, die je kunt goedkeuren. Indien nodig laten we enkele aanpassingen toe.

Betaal het resterende bedrag

Wanneer u tevreden bent met het schilderij, dient de resterende 70% betaald te worden. Wanneer de resterende betaling is ontvangen, verzenden wij het schilderij direct naar uw huis.

Online proeflezen
Met de hand geschilderd
Gratis verzending
Van uw foto's

Een speciaal verzoek

Een tijdje geleden nam een man contact met ons op met een heel bijzonder verzoek: hij en een groep vrienden wilden hun vriend verrassen die ging trouwen. Ze hadden een grapje in hun vriendengroep en bedachten het perfecte cadeau.

Ze wilden zijn gezicht op het lichaam van Nicholas Cage zetten, of liever gezegd een gemanipuleerde foto van Nicholas Cage. We gingen vele malen heen en weer om de juiste foto te selecteren, en de klant maakte uiteindelijk zelfs een foto van hun vriend voor dit doel.

We hebben een foto van hun vriend met het lichaam van Nicholas Cage omgezet in een prachtig schilderij, dat de vriendengroep aan hem schonk op zijn bruiloft.

Bereken Prijs
Reproductie schilderij van kerel en Nicholas Cage

Probeer onze prijscalculator

We hebben veel ervaring met portretten

Omdat portretten de meest populaire vorm van schilderen zijn, hebben we er veel ervaring mee opgedaan. U kunt er zeker van zijn dat wij alles in het werk stellen om een portret te schilderen dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Portretschilderij van een man
Huwelijksportret van een koppel
Portretschilderij van een vrouw
Portret van drie kinderen

Hoe werkt het?

Stuur Foto

U ontvangt binnen 24 uur een persoonlijk aanbod, dat u vrij kunt accepteren of afwijzen.

Storten & Schilderen

Het schilderen begint nadat een voorschot van 30% is betaald, en duurt gewoonlijk ongeveer 3 weken.

Accepteren & verzenden

Het schilderij wordt verzonden nadat het is goedgekeurd, en de resterende 70% wordt betaald.

Aan degenen waar je
het meest om geeft

Wij schilderen echte schilderijen en tekeningen op basis van uw persoonlijke foto's, rechtstreeks naar uw deur verzonden. Neem vandaag nog contact met ons op en wij nemen contact met u op met een persoonlijke offerte voor een schilderij of tekening.

Laat een portretschilderij maken van uw foto's

Welkom bij Bjørn Art, uw ideale bestemming voor gepersonaliseerde portretschilderijen geschilderd vanuit uw foto's. Met een gevarieerd portfolio met portretten, kinderen, bruiloften, huisdieren, honden en katten, veranderen onze handgemaakte schilderijen uw favoriete foto's in prachtige, blijvende herinneringen.

Elk schilderij dat we maken is een arbeid van liefde, waarbij we hoogwaardige olieverf gebruiken op duurzaam canvas, zodat uw kunstwerk de tand des tijds doorstaat. Wij begrijpen het belang van persoonlijke accenten en daarom passen we elk portret aan uw specifieke wensen aan. Wilt u de achtergrond of kleuren veranderen? Of meerdere personen in uw portret opnemen? Laat het ons weten en we creëren een stuk dat uniek is voor u.

Ons proces is transparant en klantgericht. Zodra u uw aanvraag indient, komen wij binnen 24 uur bij u terug met een offerte. Als u klaar bent om verder te gaan, beginnen we met een aanbetaling van 30%. Nadat uw schilderij is voltooid, zijn we blij om kleine aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat het precies zo is als u het wilt. U betaalt de resterende 70% pas als u volledig tevreden bent met het eindproduct, dat we vervolgens rechtstreeks naar u verzenden.

Als je gefascineerd bent door het idee om een foto om te zetten in een portretschilderij, maar niet zeker weet hoe dat eruit zou kunnen zien, bekijk dan zeker ons eerdere werk. Misschien moet je wel lachen om ons speciale verzoek waarbij we het gezicht van een klant op het lichaam van Nicolas Cage plaatsten als een uniek huwelijksgeschenk.

Heeft u vragen? Meer informatie nodig? Wij staan altijd voor u klaar om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon voor alle klantenondersteuning die u nodig heeft. Ontdek de vreugde van het transformeren van uw dierbare foto's tot een meesterwerk met Bjørn Art!

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen