Dit is hoe we schilderen

Het schilderproces

Stap 1: Originele foto

De kunstenaar begint altijd met het bestuderen van de originele foto, om deze beter te begrijpen en een idee te krijgen van hoe deze te schilderen.

Stap 2: Het motief schetsen

De volgende stap is het schetsen van de compositie van het schilderij - dit omvat de primaire onderwerpen zoals personen of huisdieren.

Stap 3: De achtergrond schilderen

De volgende stap is het schilderen van de achtergrond. Tenzij onze klant een specifieke wens heeft voor de achtergrond, zoals kleuren of anderszins, laten we het over aan de artistieke leiding van de kunstenaar.

Stap 4: De primaire kleuren schilderen

Na de achtergrond schildert de kunstenaar de primaire kleuren van bijvoorbeeld de kleding van de mensen, of de vacht van de huisdieren.

Stap 5: detaillering

De resterende stap is de detaillering, die de gelaatstrekken omvat. Dit is de meest ingewikkelde stap, omdat het gezicht typisch is wat opvalt in een schilderij, en voor iedereen zeer persoonlijk is.

Stap 6: Correcties

Als het schilderij klaar is, krijgt de klant een foto van het resultaat. Indien nodig laten we enkele correcties toe.

Stap 7: drogen

De laatste stap voor verzending is het drogen. De verf moet drogen voordat het kan worden verzonden. Dit hangt af van de gebruikte verf en de grootte van het kunstwerk.

Het hele proces van begin tot eind duurt normaal gesproken een week tot twee weken. Grotere en complexere schilderijen duren natuurlijk langer dan minder complexe.

Foto naar schilderij
Portretten
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen