Video wordt geladen.. Even geduld aub.

4.8/5.0
Gebaseerd op 96 beoordelingen

Foto naar schilderij - Verander je foto in een handgeschilderd schilderij

Verras je geliefde op hun speciale dag met een handgeschilderd schilderij van je persoonlijke foto's.

Bereken Prijs
We hebben zojuist onze kalender opnieuw geopend
Tevredenheidsgarantie

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Portretten van
uw dierbaren

Foto naar schilderij
Foto naar schilderij
Foto naar schilderij
Foto naar schilderij

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen uw tevredenheid met de belofte van het grootste deel van uw geld terug als u niet volledig tevreden bent binnen 60 dagen na ontvangst van uw schilderij.

Lees Meer

Geschilderd met aandacht voor elk detail

Het schilderen van een prachtig kunstwerk is een ingewikkeld proces dat uit meerdere stappen bestaat, en het kost een kunstenaar jaren van training om de vaardigheden te ontwikkelen die hiervoor nodig zijn.

Originele Afbeelding

Aangepaste hondenschildering Stap 1

Schets & Omtrek

Aangepaste hondenschildering stap 2

Basiskleuren

Aangepaste hondenschilderij Stap 3

Detailhandel

Aangepaste hondenschilderij Stap 4

Hoogtepunten & Eindresultaat

Aangepaste hondenschilderij Stap 5

Handgeschilderd van uw foto's

Al onze schilderijen worden geschilderd op basis van uw eigen foto's, persoonlijk en zeer aangepast. We kunnen bijna alles schilderen - neem vandaag nog contact met ons op en laten we bespreken hoe we u kunnen helpen.

Elk schilderij is geschilderd met een hoge mate van kwaliteit, met nadruk op detail. Wij schilderen met olieverf van hoge kwaliteit op doek, en wij streven ernaar om van elk schilderij een blijvende herinnering te maken die aan generaties kan worden doorgegeven.

Bereken Prijs
De kunstenaar aan het werk in zijn atelier

Een prachtig schilderij van mijn vader

Bjørn Art heeft me geholpen een prachtig schilderij van mijn vader te maken, gebaseerd op de laatste foto die ik van hem kon maken. De service die ik kreeg was geweldig, en hij was erg behulpzaam met alle vragen die ik toen had.

Droom je ook over een persoonlijk schilderij?

Laat uw foto's schilderen door een professionele kunstenaar, met een hoge mate van detail en een nadruk op kwaliteit. Al onze olieverfschilderijen zijn geschilderd op doek met olieverf van hoge kwaliteit, en gaan zeker generaties lang mee.

Kwaliteit kost tijd

Het schilderen van foto's met een hoge mate van detail en kwaliteit kost tijd. Het hele proces van het eerste contact tot de levering duurt normaal gesproken tot 3 weken. De tijd die nodig is om het schilderij af te maken hangt ook af van het schilderij - grotere en complexere schilderijen nemen natuurlijk meer tijd in beslag.

Informatie

 • De levering is gratis
 • De productie- en levertijd bedraagt maximaal 4 weken
 • De schilderijen zijn echt en met de hand geschilderd
 • Wij schilderen op basis van uw foto's
 • Foto's worden geüpload in het contactformulier
 • Alle schilderijen zijn gemaakt met olieverf op doek
 • Maten vanaf 20x30cm
 • Om de bestelling te bevestigen, moet een voorschot van 30% worden betaald
 • De resterende 70% wordt betaald wanneer het schilderij klaar is, voor verzending
 • Alle schilderijen zijn gesigneerd door de kunstenaar
 • Het schilderij wordt in een koker rechtstreeks naar uw huis verzonden
 • Wij bieden geen enkele vorm van inlijsting aan
Online proeflezen
Met de hand geschilderd
Gratis verzending
Van uw foto's

Laat uw herinneringen eeuwig duren

Kwaliteit kost tijd, en dat geldt vooral voor schilderijen. Het proces begint met een dialoog om uw wensen en eisen vast te stellen voordat wij u een aanbieding doen. Hierna, zodra een voorschot van 30% is betaald, begint het schilderproces, dat meestal ongeveer een week duurt.

Wanneer het schilderij is goedgekeurd, moet de resterende 70% worden betaald, en het schilderij wordt verzonden na bevestiging van de betaling.

De totale verwerkingstijd van begin tot eind bedraagt gewoonlijk 3 tot 4 weken.

Bereken Prijs
Four paintings

Probeer onze prijscalculator

Vibeke en haar paard Charlie

Voor een klant die we een tijdje geleden hebben geholpen, wilde ze een schilderij laten maken van haar dochter die een paard knuffelt. De foto zelf was vrij goed, met een mooie compositie en levendige kleuren. Het schilderij werd uitzonderlijk mooi, en de klant was meer dan tevreden.

Dit is een goed voorbeeld van hoe een mooie foto kan worden omgezet in een prachtig schilderij, en daarom vragen wij de klant vaak om meerdere foto's, zodat wij kunnen helpen beslissen welke foto het beste past voor een schilderij. Wij zullen geen schilderij maken op basis van de foto die de klant ons voorlegt, als wij niet geloven dat het resultaat geweldig zal zijn. Dit is een dialoog die we met elke individuele klant zullen hebben voordat we verder gaan. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Bereken Prijs
Schilderij van een meisje en haar paard

Portretten van
uw dierbaren

Omdat portretten de meest populaire vorm van schilderen zijn, hebben we er veel ervaring mee opgedaan. U kunt er zeker van zijn dat wij alles in het werk stellen om een portret te schilderen dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Schilderij van een meisje in jurk
Portretschilderij van een hond
Schilderij van een koppel
Portretschilderij van een man

Hoe werkt het?

Stuur Foto

U ontvangt binnen 24 uur een persoonlijk aanbod, dat u vrij kunt accepteren of afwijzen.

Storten & Schilderen

Het schilderen begint nadat een voorschot van 30% is betaald, en duurt gewoonlijk ongeveer 3 weken.

Accepteren & verzenden

Het schilderij wordt verzonden nadat het is goedgekeurd, en de resterende 70% wordt betaald.

Wij zitten niet verlegen om speciale verzoeken

We kunnen bijna alles schilderen - het is helemaal aan jou, zolang je de foto's maar hebt. De meest populaire keuzes zijn huisdieren, portretten, bruiloften en kinderen.

Ook al kunnen we bijna alles schilderen, we geven u onze beste aanbevelingen op basis van de foto's die u ons voorlegt. En vergeet niet dat de foto's een enigszins hoge resolutie moeten hebben, zodat wij de details zo goed mogelijk kunnen vastleggen.

Bereken Prijs
Foto van verschillende schilderijen

Wij schilderen de schattigste huisdieren

Wij zijn niet verlegen om het schilderen van de leukste huisdieren, en onze klanten houden van de resultaten. De meest voorkomende is honden, maar we doen alle soorten dieren. Als u een foto heeft van uw huisdier, maken we er een prachtig schilderij van.

Schilderij van een hond
Schilderij van een hond
Schilderij van een vrouw en hond
Portret van een kat

Vaak gestelde vragen


Wanneer krijg ik mijn schilderij?

Aangezien de schilderijen volledig met de hand worden geschilderd, duurt het enkele weken om ze te schilderen. Bovendien duurt de verzending een tijdje. Dus al met al moet u rekenen op een levertijd van 2 tot 4 weken.


Hoe is het schilderij geschilderd?

De kunstenaar begint altijd met het tekenen van de contour met een potlood, dat de basis wordt voor het schilderij. Als de kunstenaar tevreden is met de contouren, begint hij aan het eigenlijke schilderij.

De kunstenaar begint meestal met het schilderen van de achtergrond, voordat hij verder gaat met het lichaam, en als laatste het gezicht. Het gezicht is het deel van het schilderij dat het langst duurt om te schilderen, omdat we willen zorgen voor een hoge kwaliteit en een herkenbaar persoon.

De schilderijen worden geschilderd met olieverf op een doek, meestal in kleuren. Dit is natuurlijk tenzij we iets anders afspreken - het is niet ongewoon dat we verzoeken krijgen voor zwart-wit schilderijen, bijvoorbeeld.


Wie schildert het schilderij?

We gebruiken verschillende kunstenaars over de hele wereld, elk met hun eigen vaardigheden en voordelen. Wij gebruiken alleen kunstenaars waar wij ons goed bij voelen en die tijdig een schilderij van hoge kwaliteit kunnen leveren. De kunstenaars ondertekenen elk schilderij met zijn of haar initialen.


Kan ik het schilderij ingelijst krijgen?

Wij bieden geen enkele vorm van inlijsting, maar wij kunnen u in contact brengen met een galerie die wij gewoonlijk aan onze klanten aanbevelen.


Wat kost een schilderij?

De prijs van een schilderij hangt af van twee belangrijke factoren: details en grootte. Hoe groter het schilderij, hoe meer tijd een kunstenaar nodig heeft om het te schilderen, wat van invloed is op de prijs. Hetzelfde geldt voor de details. Neem bijvoorbeeld een schilderij in de maat 30x40 cm. Onze normale prijs (vanaf mei 2022) is 1.880,00 kr., dat is inclusief twee personen. Als we vier mensen zouden moeten schilderen in plaats van twee, zou de prijs stijgen, omdat het de kunstenaar bijna dubbel zoveel tijd zou kosten om het schilderij te schilderen.


Waarom moet ik een borg betalen?

Een voorschot van 30% moet worden betaald om de primaire kosten van het schilderij te dekken, zoals verf en het doek.


Kun je twee of meer foto's combineren tot één schilderij?

Ja, daar kunnen we mee helpen - het komt vaak voor dat onze klant ons verschillende foto's stuurt, die we dan combineren tot één schilderij. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we bespreken hoe we u met dergelijk werk kunnen helpen.


Kun je in zwart en wit schilderen?

Ja, we schilderen zowel in zwart en wit als in kleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Als je een foto wilt omzetten in een schilderij, ben je hier aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring en een lange lijst van tevreden klanten. We zijn ervan overtuigd dat we een prachtig schilderij kunnen maken van jouw foto.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen