Laat een schilderij maken
van je kinderen

Wij schilderen de mooiste portretschilderijen van kinderen en baby's, allemaal handgeschilderd door een professionele kunstenaar met olieverf van hoge kwaliteit op canvas.

Bereken Prijs
Een baby schilderen die we deden voor een klant
Schilderij van een meisje en haar paard
Schilderij van een kind met zijn teddy
Olieverfschilderij van een kind met een paard

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Online proeflezen
Met de hand geschilderd
Gratis verzending
Van uw foto's

Sofia en haar prinsessenjurk

We kregen eens een speciaal verzoek van een vader die een schilderij van zijn dochter wilde laten maken. Hij had een prachtige foto van haar in een roze kostuum van toen ze samen Halloween vierden, lopend van huis tot huis trick or treating. We maakten zijn verzoek waar en schilderden dit prachtige schilderij voor haar dochter in de roze jurk. De achtergrond hielden we neutraal, omdat we de aanwezigheid van zijn dochter in het schilderij wilden benadrukken. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Dit is slechts een van de vele voorbeelden van schilderijen van kinderen die we hebben gemaakt, en het is een geweldig cadeau voor ouders of grootouders, want zij zullen het waarderen dat hun kinderen of kleinkinderen als kunstwerk aan hun muur hangen.

Bereken Prijs
Schilderij van een meisje in jurk

Schilderijen van kinderen en baby's

Bent u op zoek naar een mooi schilderij van uw kinderen? Wij hebben talloze klanten geholpen hun dromen waar te maken door prachtige schilderijen te maken van zowel kinderen als baby's.

Met de hand geschilderd

Al onze schilderijen worden met de hand geschilderd door een professionele kunstenaar, op basis van uw persoonlijke foto's. Als je één of meerdere foto's hebt, kunnen we die schilderen. Neem vandaag nog contact met ons op, en wij nemen contact met u op met een offerte voor een schilderij.

Dit is hoe het werkt

Contact & offerte

Het hele proces begint met het contactformulier hier op de pagina. Het is heel belangrijk dat je ons een foto stuurt met een relatief hoge resolutie. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op met een offerte.

Offerte accepteren & aanbetaling doen

Wanneer u de offerte wilt aanvaarden, dient een voorschot van 30% betaald te worden. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt de opdracht bevestigd en beginnen we zo snel mogelijk met het schilderwerk.

Wachten tot het schilderen klaar is

Als het schilderij klaar is, sturen we je er een foto van, die je kunt goedkeuren. Indien nodig laten we enkele aanpassingen toe.

Betaal het resterende bedrag

Wanneer u tevreden bent met het schilderij, dient de resterende 70% betaald te worden. Wanneer de resterende betaling is ontvangen, verzenden wij het schilderij direct naar uw huis.

Probeer onze prijscalculator

Hoe werkt het?

Stuur Foto

U ontvangt binnen 24 uur een persoonlijk aanbod, dat u vrij kunt accepteren of afwijzen.

Storten & Schilderen

Het schilderen begint nadat een voorschot van 30% is betaald, en duurt gewoonlijk ongeveer 3 weken.

Accepteren & verzenden

Het schilderij wordt verzonden nadat het is goedgekeurd, en de resterende 70% wordt betaald.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen