Laat een Schilderij Maken
van Uw Geliefde Huisdier

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd olieverfschilderij van uw huisdier? Zoek niet verder, we doen de leukste huisdieren - honden, katten, maar ook exotische dieren zoals olifanten, leeuwen en ga zo maar door.

Bereken Prijs
Olieverfschilderij van een hond
Schilderij van een meisje en haar paard
Olieverfschilderij van een hond
Hondenschilderij

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Huisdierportretten die we hebben gemaakt

Aangepaste schilderij van een zwarte hond
Portret van een rode hond
Schilderij van een kat en een plant
Aangepast portretschilderij witte hond

Geschilderd met aandacht voor elk detail

Het schilderen van een prachtig kunstwerk is een ingewikkeld proces dat uit meerdere stappen bestaat, en het kost een kunstenaar jaren van training om de vaardigheden te ontwikkelen die hiervoor nodig zijn.

Originele Afbeelding

Aangepaste hondenschildering Stap 1

Schets & Omtrek

Aangepaste hondenschildering stap 2

Basiskleuren

Aangepaste hondenschilderij Stap 3

Detailhandel

Aangepaste hondenschilderij Stap 4

Hoogtepunten & Eindresultaat

Aangepaste hondenschilderij Stap 5

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen uw tevredenheid met de belofte van het grootste deel van uw geld terug als u niet volledig tevreden bent binnen 60 dagen na ontvangst van uw schilderij.

Lees Meer

Vibeke en haar paard Charlie

Voor een klant die we een tijdje geleden hebben geholpen, wilde ze een schilderij laten maken van haar dochter die een paard knuffelt. De foto zelf was vrij goed, met een mooie compositie en levendige kleuren. Het schilderij werd uitzonderlijk mooi, en de klant was meer dan tevreden.

Dit is een goed voorbeeld van hoe een mooie foto kan worden omgezet in een prachtig schilderij, en daarom vragen wij de klant vaak om meerdere foto's, zodat wij kunnen helpen beslissen welke foto het beste past voor een schilderij. Wij zullen geen schilderij maken op basis van de foto die de klant ons voorlegt, als wij niet geloven dat het resultaat geweldig zal zijn. Dit is een dialoog die we met elke individuele klant zullen hebben voordat we verder gaan. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Bereken Prijs
Schilderij van een meisje en haar paard

Schilderijen van huisdieren op bestelling

Laat uw huisdier schilderen door een professionele kunstenaar van uw eigen foto's. Wij schilderen alle soorten huisdieren en exotische dieren: honden, leeuwen, katten, olifanten, hagedissen en nog veel meer.

Bekijk onze hondenschilderijen Bekijk onze schilderijen van katten

Alle huisdier schilderijen zijn geschilderd van uw foto's

Wij schilderen uw huisdier op basis van uw persoonlijke foto's. Al onze huisdier schilderijen zijn geschilderd op canvas met hoge kwaliteit olieverf, zeker om lang mee te gaan.

Kwaliteit kost tijd

Het schilderen van een huisdier met een hoge mate van detail en kwaliteit kost tijd. Het hangt af van de complexiteit van het schilderij: hoe groter en hoe meer huisdieren we moeten schilderen, hoe langer het zal duren. Het proces van begin tot eind duurt meestal 3 weken.

Dit is hoe het werkt

Contact & offerte

Het hele proces begint met het contactformulier hier op de pagina. Het is heel belangrijk dat je ons een foto stuurt met een relatief hoge resolutie. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op met een offerte.

Offerte accepteren & aanbetaling doen

Wanneer u de offerte wilt aanvaarden, dient een voorschot van 30% betaald te worden. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt de opdracht bevestigd en beginnen we zo snel mogelijk met het schilderwerk.

Wachten tot het schilderen klaar is

Als het schilderij klaar is, sturen we je er een foto van, die je kunt goedkeuren. Indien nodig laten we enkele aanpassingen toe.

Betaal het resterende bedrag

Wanneer u tevreden bent met het schilderij, dient de resterende 70% betaald te worden. Wanneer de resterende betaling is ontvangen, verzenden wij het schilderij direct naar uw huis.

We schilderen allerlei soorten dieren

Met jarenlange ervaring in het schilderen van dieren, hebben we bijna alle soorten dieren geschilderd, inclusief leeuwen en olifanten.

Dit schilderij van een leeuwin en twee welpen is geschilderd naar een foto genomen tijdens een safari in Afrika. Zo'n ontmoeting van dichtbij met leeuwen is zeker een geweldige ervaring en daarom wilde onze klant er een blijvende herinnering van maken door ons de leeuwen als olieverfschilderij te laten schilderen.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij nemen binnen 24 uur contact met u op met een persoonlijke offerte voor een schilderij.

Bereken Prijs
Een schilderij van leeuwen dat we maakten

Probeer onze prijscalculator

Hoe werkt het?

Stuur Foto

U ontvangt binnen 24 uur een persoonlijk aanbod, dat u vrij kunt accepteren of afwijzen.

Storten & Schilderen

Het schilderen begint nadat een voorschot van 30% is betaald, en duurt gewoonlijk ongeveer 3 weken.

Accepteren & verzenden

Het schilderij wordt verzonden nadat het is goedgekeurd, en de resterende 70% wordt betaald.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen