Laat een tekening maken

Wilt u een echte tekening laten maken? Wij maken carbon tekeningen op basis van uw persoonlijke foto's, allemaal echt en met de hand gemaakt door een professionele kunstenaar.

Bereken Prijs
Koolstof tekening van een vrouw
Een tekening van Donald Duck als Darth Vader
Tekening van een man en zijn pasgeboren kind
Tekening van een meisje

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Verras je geliefde met een tekening

Tekening van een hond
Tekenen papa en dochter
Portrettekening van een man
Tekening van een oude foto

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen uw tevredenheid met de belofte van het grootste deel van uw geld terug als u niet volledig tevreden bent binnen 60 dagen na ontvangst van uw schilderij.

Lees Meer

Portrettekeningen

Wilt u een mooie tekening met de hand laten maken? Wij hebben talloze klanten geholpen hun dromen waar te maken, door prachtige tekeningen te maken op basis van hun persoonlijke foto's.

Geschilderd met koolstof

Wij gebruiken een speciale tekentechniek waarbij zuivere koolstof wordt gebruikt, wat resulteert in diepe en contrastrijke tekeningen. Dit werkt uitstekend voor grote portretten van zowel mensen als huisdieren.

Bereken Prijs
Tekening van een vrouw

Probeer onze prijscalculator

Dit is hoe het werkt

Contact & offerte

Het hele proces begint met het contactformulier hier op de pagina. Het is heel belangrijk dat je ons een foto stuurt met een relatief hoge resolutie. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op met een offerte.

Offerte accepteren & aanbetaling doen

Wanneer u de offerte wenst te aanvaarden, dient een voorschot van 30% betaald te worden. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt de bestelling bevestigd, en beginnen we zo snel mogelijk met de tekening.

Wacht tot de tekening klaar is

Als de tekening klaar is, sturen we je er een foto van, die je kunt goedkeuren. Indien nodig laten we enkele aanpassingen toe.

Betaal het resterende bedrag

Wanneer u tevreden bent met de tekening dient de resterende 70% betaald te worden. Wanneer de resterende betaling is ontvangen, versturen wij de tekening direct naar uw huis.

Bereken Prijs
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen