Laat uw dierbare
trouwdag schilderen

Laat uw trouwfoto's geschilderen op een prachtig schilderij, volledig met de hand - een schilderij dat kan worden doorgegeven aan de volgende generaties.

Bereken Prijs
Schilderij van een bruidspaar
Schilderij van paar op hun gouden bruiloft
Schilderij van bruid en bruidegom
Een olieverfschilderij van een bruidegom en zijn bruid

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Uitstekend

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen uw tevredenheid met de belofte van het grootste deel van uw geld terug als u niet volledig tevreden bent binnen 60 dagen na ontvangst van uw schilderij.

Lees Meer

Volledig met de hand geschilderd

Al onze huwelijksschilderijen zijn echte handschilderijen, en om een hoge mate van kwaliteit te garanderen duurt het meestal 2 tot 3 weken om een schilderij af te maken. Alle schilderijen worden geschilderd door een professionele kunstenaar met jarenlange ervaring, zodat uw schilderij een blijvende herinnering wordt.

Wij kunnen aan bijna al uw wensen voldoen: als u verschillende foto's wilt combineren tot één schilderij, dan kan dat. Als u wilt dat wij een andere en unieke achtergrond maken, kan dat ook. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we eens praten over uw wensen en eisen.

Bereken Prijs
Die kunstenaar aan het werk in zijn werkplaats

Mooi schilderij en klaar voor de deadline

Ik wilde een schilderij laten maken als huwelijkscadeau voor een oude vriend van mij, waarmee ik Bjørn Art om hulp vroeg. Ze gaven me een geweldige service en leverden een prachtig schilderij voordat de deadline werd gehaald. Het bruidspaar was dolblij met het cadeau!

Huwelijksschilderijen

Bent u op zoek naar het perfecte huwelijkscadeau, of wilt u misschien een blijvende herinnering aan uw eigen bruiloft creëren? Een huwelijksschilderij is een geweldige optie, en we hebben er veel ervaring mee.

Bruiloft schilderijen geschilderd van uw foto

Het huwelijksschilderij wordt geschilderd op basis van uw foto: stuur ons uw mooiste foto, en wij schilderen die prachtig met hoogwaardige olieverf op doek.

Kwaliteit kost tijd

Een huwelijksschilderij met een hoge mate van detail en kwaliteit kost tijd, afhankelijk van de complexiteit. Hoe meer mensen en hoe groter de omvang, hoe langer het zal duren. Meestal zijn we binnen 2 tot 3 weken klaar.

Dit is hoe het werkt

Contact & offerte

Het hele proces begint met het contactformulier hier op de pagina. Het is heel belangrijk dat je ons een foto stuurt met een relatief hoge resolutie. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op met een offerte.

Offerte accepteren & aanbetaling doen

Wanneer u klaar bent om de offerte te aanvaarden, moet een voorschot van 30% betaald worden. Wanneer de betaling is ontvangen, wordt de opdracht bevestigd en beginnen we zo snel mogelijk met het schilderwerk.

Wachten tot het huwelijksschilderij klaar is

Als het huwelijksschilderij klaar is, sturen we je een foto van het resultaat ter goedkeuring. Indien nodig staan we enkele correcties toe.

Betaal het resterende bedrag

Wanneer u tevreden bent met uw huwelijksschilderij dient de resterende 70% betaald te worden. Wanneer de resterende betaling is ontvangen, verzenden wij het schilderij direct naar u.

Jacob & Tanjas Eerste Dans

Voordat onze klant zijn vriendin de grote vraag stelde, wilde hij een mooi cadeau laten maken: een schilderij. Hij wist precies wat hij wilde laten schilderen, want tot zijn geluk was er een prachtige foto gemaakt van een dans met hem en zijn vriendin die toevallig een bijna perfecte compositie had voor een schilderij.

Wij hielpen hem zijn verzoek in vervulling te laten gaan, met als speciale eis het schilderij in zwart-wit te schilderen. Hoewel we niet vaak zwart-wit schilderijen maken, is het resultaat geweldig geworden.

Portretten van paren zijn een van de meest voorkomende soorten schilderijen die we maken, en we waarderen altijd elk verzoek. Deze mensen helpen een blijvende herinnering te creëren is wat we graag doen, en we gaan tot het uiterste om elk schilderij perfect te maken.

Bereken Prijs
Schilderij van een dansend paar

Probeer onze prijscalculator

Hoe werkt het?

Stuur Foto

U ontvangt binnen 24 uur een persoonlijk aanbod, dat u vrij kunt accepteren of afwijzen.

Storten & Schilderen

Het schilderen begint nadat een voorschot van 30% is betaald, en duurt gewoonlijk ongeveer 3 weken.

Accepteren & verzenden

Het schilderij wordt verzonden nadat het is goedgekeurd, en de resterende 70% wordt betaald.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.

Taal omschakelen